Siirry suoraan sisältöön

Lentotoiminta

Yleisölennätykset vaativat Trafi Ilmailun myöntämän lentotoimintaluvan ja Kuumailmapallokerho KOE Ry toteuttaa lentoja tällä hetkellä ainoastaan harrastusmielessä. 

Haluamme kuitenkin tarjota lennoista kiinnostuneille henkilöille mahdollisuuden päästä lennoille ja alle olemme koostaneet lisätietoa yleisölennätyksiä tarjoavista kumppaneistamme ympäri Suomen.

Ota rohkeasti yhteyttä lentojen järjestäjiin ja KOE!

Vantaa ja pääkaupunkiseutu sekä Joensuu https://www.kuumailmapallolennolle.fi/ 

  • Haluatko kokea jotain ainutlaatuista? 
  • Lennämme pienillä kuumailmapalloilla, joiden kyytiin mahtuu 3-5 henkilöä kerrallaan. Pienessä korissa pääset tutustumaan muihin matkustajiin, kuulet pilotin tarinat lennon aikana, saat henkilökohtaista palvelua ja mahdollisimman yksilöllisen lentokokemuksen. Lisäksi pääset osallistumaan pallon pystytykseen ja pakkaamiseen lennon jälkeen. 
  • Toteutamme lentoja pääkaupunkiseudulla, Joensuussa ja Pieksämäellä.
  • Järjestämme vuosittain tammikuussa myös mahdollisuuden päästä lentämään Alppien yli yhteistyössä paikallisten lentäjien kanssa. Lisätietoa lennoista löydät sivustoiltamme. 
Kuumailmapallolennolle.fi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden myös nähdä Alpit kuumailmapallosta.

Jyväskylä ja Keski-Suomi https://www.aeronaut.fi/fi/

Aeronaut on Suomen toiseksi vanhin kuumailmapallolennätyksiä tarjoava yritys. Olemme tarjonneet asiakkaillemme laadukkaita ja mieleenpainuvia kuumailmapallolentoja jo yli neljännesvuosisadan. Tarjoamme yksityisille ja yrityksille kuumailmapallolentoja Keski-Suomen lisäksi myös muualla sopimuksen mukaan. Palvelemme 1-15 hengen ryhmiä. Lentoalueitamme ovat esimerkiksi Jyväskylän seutu, Kuopio, Mikkeli, Pieksämäki, Seinäjoki ja Varkaus. Tilauksesta järjestämme lentoja myös muualla Suomessa.

Moments kuumailmapallolennot – https://moments.fi/

  • Kuumalento Oy (markkinointinimi Moments) on oululainen kuumailmapallolentoja ja brändinrakennusta kuumailmapallolla tarjoava yritys. Tavoitteenamme on antaa unohtumattomia hetkiä ja uusia perspektiivejä asiakkaillemme samalla piristäen ja elävöittäen Oulua ja koko Pohjois-Suomea. Lennätyksissä toiminta-aluettamme on koko Pohjois-Suomi.

Hämeenlinna ja Häme ja Pirkanmaa https://www.linnanpallo.fi/

Linnan Pallo on vuodesta 1995 saakka ollut aktiivisesti mukana kuumailmapallotoiminnassa.

Järjestämme kuumailmapallolentoja muun muassa Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Lahdessa, Hämeenlinnassa sekä Hyvinkäällä.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Ystävällinen henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiinne. Kehitämme suunnitelmallisesti palvelujamme keräämämme asiakaspalautteen pohjalta. Kuumailmapallolentäjällä on ansiolentotoimintaan vaadittava koulutus ja pätevyys. Oman laatujärjestelmämme lisäksi toimintaamme ohjaavat ilmailulaki ja ilmailuviranomaiset.

Lentäjämme ovat lentäneet useissa kansainvälisissä tapahtumissa, mm. Englannissa, Ranskassa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Boliviassa.

Aerohot kuumailmapallolennot http://www.aerohot.fi/ – Pääkaupunkiseutu ja Lappi

Kuumailmapallolentäminen ei ole meille vain leipätyö, vaan myös elämäntapa ja intohimo. Olemme kokeneet lajin parissa jo yli kahden vuosikymmennen ajan upeita kokemuksia kirjaimellisesti arjen yläpuolella. Näitä kokemuksia haluamme jakaa myös asiakkaittemme kanssa. Meille tärkeää on hyvä palvelu, aito henkilökohtainen kontakti, yhdessä tekeminen, elämän pienistä asioista nauttiminen tässä ja nyt.

Yhteystiedot

Kuumailmapallokerho KOE Ry

Y-tunnus: 3084918-7

puh. 0505752108