Siirry suoraan sisältöön

Yhteistyö

Lentämiseen tarvitsemme propaanikaasua ja paikallinen konevuokraamo Vatupassi on yhteistyökumppanimme kaasun toimittamisessa. Vatupassi on järjestänyt kerhollemme kaasujen tankkaamiseen erinomaiset puitteet, jotta voimme sujuvasti ja turvallisesti hoitaa kaasupullojen täyttämisen.

Lentojen suunnitteluun tarvitsemme heliumilla täytettyjä ilmapalloja, että voimme arvioida tuuliolosuhteita ennen lentoon lähtöä. Lähetämme taivaalle “luotauspalloina” paikallisen Juhlapallo Joensuun täyttämiä ilmapalloja, näin saamme viimeisimmät tuuliolosuhteet lähtöpaikalla tietoomme, jotta lentosuunnitelmamme toteutuu turvallisesti.

Verkkosivut, logo ja visuaalinen ilme on luotu yhteistyössä Riverian opiskelijoiden kanssa. Graafisen alan opiskelijat suunnittelivat kerhollemme logon ja visuaalisen ilmeen, datanomiopiskelija teki verkkosivujen koodaamisen ja markkinoinnin opiskelijat loivat meille suunnitelman viestintään eri kanavissa.

Teemme yhteistyötä myös Master Yhtiöiden kanssa. Osallistumme heidän järjestämiin koko perheen tapahtumiin, jossa olemme näkyvillä ja läsnä kuumailmapallomme kanssa levittämässä lajitietoutta ja tuomassa iloa tapahtumiin osallistuville. 

Arvostamme yhteistyössä yrityksiltä paikallisuutta, luotettavuutta, laadukkuutta ja toiveidemme kuuntelua.

Yhteystiedot

Kuumailmapallokerho KOE Ry

Y-tunnus: 3084918-7

puh. 0505752108